Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Makaron ugotuj w dużej ilości osolonej wody.Pieczarki pokroić w kawałki, parówki w plasterki, papryki w paseczki a cebulę w piórka. Na patelni roztopić masło i włóż pieczarki smażyć ok 5min.Dodać pokrojone parówki, papryki i cebulę. Smażyć na małym ogniu ok 10 min często mieszając. Dodać makaron, wymieszać doprawić solą, pieprzem i chilli i podgrzać