Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kółeczka, czyli kotlety w zalewie octowej z cebulką
Zagotować osoloną wodę, dodać pieprz, ziele i liście laurowe. Cebulę pokroić w paski, zagotować do lekkiego zmięknięcia.
Z cukru zrobić karmel, dodać do zalewy razem z octem. Odstawić do ostygnięcia.
Rybę z 1 cebulą zmielić na gładką masę, odcisnąć nadmiar wody.
Dodać jajko, bułkę i przyprawy. Uformować kotlety i usmażyć.
Gotowe kotlety układać warstwowo, zalać zalewą i odstawić na minimum 12 godzin, aby się przegryzły.
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i prosty deser ze śmietaną i owocami.
Odsłon: 7311
Kotleciki warzywne to aromatyczna, chrupiąca i pyszna przekąska dla dzieci i...
Odsłon: 16363
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i prosty deser ze śmietaną i owocami.
Odsłon: 7311
Kotleciki warzywne to aromatyczna, chrupiąca i pyszna przekąska dla dzieci i...
Odsłon: 16363
Składniki
Zagotować osoloną wodę, dodać pieprz, ziele i liście laurowe. Cebulę pokroić w paski, zagotować do lekkiego zmięknięcia.
Z cukru zrobić karmel, dodać do zalewy razem z octem. Odstawić do ostygnięcia.
Rybę z 1 cebulą zmielić na gładką masę, odcisnąć nadmiar wody.
Dodać jajko, bułkę i przyprawy. Uformować kotlety i usmażyć.
Gotowe kotlety układać warstwowo, zalać zalewą i odstawić na minimum 12 godzin, aby się przegryzły.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kurczak Kung Pao
Dania główne
Pierogi szpinakowe z mięsem z indyka
Dania główne
Mielone w pieczarkach z kapustą
Dania główne
Gulasz Polonez
Kurczak Kung Pao
Kurczak Kung Pao to danie azjatyckie, które wyróżnia się chrupkością kurczaka...
Odsłon: 26
Pierogi szpinakowe z mięsem z indyka
Oj jak dawno zabierałam się za zrobienie tych pierożków z ciastem szpinakowym...
Odsłon: 39