Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z selera z wędzonką"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1349
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1317
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1349
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 46
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1317
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 243
Składniki
Cebulę posiekaj, selera korzeniowego obierz i pokrój w kostkę.
Zeszklij na rozgrzanym maśle, oprósz mąką i powoli wlewaj wywar oraz śmietanę, cały czas mieszając. Dopraw solą oraz pieprzem i gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, dodaj pokro jony w kostkę seler naciowy i plastry podsmażonego na suchej patelni wędzonego boczku.
Czas: 50 min. 1 porcja = 220 kcalŹródło: Kurier TV