Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z selera z wędzonką"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3978
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415540
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2604
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3978
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415540
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2604
Składniki
Cebulę posiekaj, selera korzeniowego obierz i pokrój w kostkę.
Zeszklij na rozgrzanym maśle, oprósz mąką i powoli wlewaj wywar oraz śmietanę, cały czas mieszając. Dopraw solą oraz pieprzem i gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, dodaj pokro jony w kostkę seler naciowy i plastry podsmażonego na suchej patelni wędzonego boczku.
Czas: 50 min. 1 porcja = 220 kcalŹródło: Kurier TV