Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzienie inne od wszystkich , gorąco polecam :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8727
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 617
Składniki
Z maki, jajka, mleka, wody mineralnej proszku do pieczenia i soli zrobić ciasto i usmażyć naleśniki. Piersi pokroić wzdłuż na średniej grubości paski, posypać przyprawą do kurczaka i usmażyć na złoty kolor. Pomidory pokroić w plasterki można troszeczkę posolić, paprykę na mniejsze kawałki. Na usmażony naleśnik nakładać plaster sera, na to pomidora, pasek mięsa i paprykę. Z robić krokieta, obtoczyć w rozmąconym jajku i bułce i usmażyć. Smacznego :))