Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na efektowne i smaczne danie. Smacznego!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 287
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 332
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 287
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 332
Składniki
Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć pokrojone w kostkę mięso ok. 3 minut dodać sól i pieprz do smaku. Wszystkie warzywa pokroić w słupki, por w talarki i dodać do mięsa. Smażyć kolejne 3 minuty. Z podanych składników przygotować sos. Wlać do mięsa i warzyw czekać aż się zagotuje i gotować jeszcze 5 minut. Dodać pokruszony makaron. Smacznego!