Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to sposób na nie tylko szybkie przygotowanie ale kurczaka, ale przede wszytskim na pysznego i zdrowego kurczaka:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1044
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1044
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Składniki
Nastawić piekarnik na 200 stopni. Piersi umyć, osuszyć, posypać solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym wedle uznania. Następnie posypać je estragonem (może być zarówno suszony jak i świeży). Pokroić ząbki czosnku na plasterki i obłożyć nimi mięso. Piec w naczyniu żaroodpornym ok. 40 minut. Kurczak świetnie smakuje sam oraz z ryżem. Smacznego.