Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny obiad :) moi bliscy uwielbiają jak robię
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326535
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326535
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12099
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16916
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5537
Składniki
Gotuję kapustę kiszoną do miękkości ( tak z godzinkę) dodaje liść laurowy i ziele. Sól dodaje łyżkę. Po ugotowaniu odcedzam. Odciskam z wody i kroje drobniej kapustę. W tym czasie gotuję wodę na makaron. Makaron gotujemy jak jest napisane na opakowaniu.
Kroję cebulę w kostkę. Smażę na oliwie. Zeszlki się cebulka dodaje pokrojone pieczarki. Kiełbasę kroimy w kostkę. Można dodać do cebulki i pieczarek. Ja użyłam frytkownicy beztłuszczowej. Albo nie smażyć dodać tak. Wszystko łączymyrrazem ii doprawiamy:-) smacznego