Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie super szybkie, super łatwe i nie wymagające żadnych specjalnych zdolności kulinarnych.
Łososia myjemy, osuszamy i skrapiamy oliwą. Posypujemy solą i pieprzem ziołowym i odstawiamy.
Nastawiamy ryż.
10 minut przed tym jak ryż będzie gotowy przygotowujemy łososia. Na patelni rozgrzewamy olej lub masło i wkładamy łososia skórą do dołu. Na wierzchu łososia kładziemy trochę masła i gałązkę rozmarynu (ewentualnie suszony rozmaryn), przykrywamy pokrywką i smażymy kilka do kilkunastu minut (zależnie od grubości płata ryby).
Gdy wszystko będzie gotowe podajemy z sałatką z zielonej sałaty.
Smakuje wyśmienicie :)
Łatwe, bardzo zdrowe, ubogie w kalorie, a do tego smaczne.
Odsłon: 28517
Lato to moja pora roku ulubiona, bo słońcem, radością wypełniona. Świeże warz...
Odsłon: 127
Czekoladowe wafelki o przygotowania tego deseru mnie zainspirowały i to one s...
Odsłon: 95
Mini torcik serowy, z mascarpone – jeżynowy, galaretką ozdobiony, owocami orz...
Odsłon: 228
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 31884
Te proste i bardzo smaczne chrupiące naleśniki z owocami morza wręcz idealnie...
Odsłon: 5339
Nie ma nic zdrowszego od połączenia marchewki i cukinii, a z soczystymi pomid...
Odsłon: 8922
Lato to moja pora roku ulubiona, bo słońcem, radością wypełniona. Świeże warz...
Odsłon: 127
Czekoladowe wafelki o przygotowania tego deseru mnie zainspirowały i to one s...
Odsłon: 95
Mini torcik serowy, z mascarpone – jeżynowy, galaretką ozdobiony, owocami orz...
Odsłon: 228
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 31884
Te proste i bardzo smaczne chrupiące naleśniki z owocami morza wręcz idealnie...
Odsłon: 5339
Nie ma nic zdrowszego od połączenia marchewki i cukinii, a z soczystymi pomid...
Odsłon: 8922
Składniki
Łososia myjemy, osuszamy i skrapiamy oliwą. Posypujemy solą i pieprzem ziołowym i odstawiamy. Nastawiamy ryż.
10 minut przed tym jak ryż będzie gotowy przygotowujemy łososia. Na patelni rozgrzewamy olej lub masło i wkładamy łososia skórą do dołu. Na wierzchu łososia kładziemy trochę masła i gałązkę rozmarynu (ewentualnie suszony rozmaryn), przykrywamy pokrywką i smażymy kilka do kilkunastu minut (zależnie od grubości płata ryby).
Gdy wszystko będzie gotowe podajemy z sałatką z zielonej sałaty. Smakuje wyśmienicie :)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Chorwackie klopsiki
Dania główne
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Dania główne
Zapiekanka z cukinią
Dania główne
Kotlety Hakuna Matata
Chorwackie klopsiki
Chorwackie klopsiki to idealny przepis na obiad dla całej rodziny. Pysznie sm...
Odsłon: 158
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków różnią się od tych z ziemniaków zesz...
Odsłon: 148