Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaron szpinakowy"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1463
Składniki
czas przygotowania 20 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2,60 zł
<strong>Przepis przysłała Magdalena Stabryła z Hoczewa
Szpinak oczyść. Cebulę pokrój w drobną kostkę, pomidory na kawałki, a marchewkę i żółty ser w słupki. Kilka gałązek natki posiekaj. Czosnek posiekaj, wymieszaj z jogurtem, przypraw.
Makaron ugotuj w osolonej wodzie. Odcedź. Ułóż na nim warzywa i ser, polej sosem czosnkowym, posyp natką. Skrop oliwą.Źródło: Chwila dla Ciebie