Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5799
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1131
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1193
Składniki
Mięso pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na patelni. Jajko roztrzepać, dodać rozdrobniony czosnek i cebulę pokrojoną w drobną kosteczkę oraz przyprawy. Po nasiąknięciu dodać majonez i mąkę aż wyjdzie gęste ciasto. Dodać podsmażone mięso. Formować placki i smażyć na tłuszczu na złocisty kolor. Smacznego!