Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 152
Dodano: 16.06.2008
Odsłon: 2414
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Mięso mielone włożyć do pikarnika na 36 stopni po 10 min wyjąc i odstawić do zamrażalki . Jaja rozbić do michy i dodac olej. Udziec z kurczaka zmiksować z burakami następnie wsypać mieso mielone z udzcem do garnka ze spirytusem etylolowym gotować na rozgrzanym ogniu ok 2 godz. . Gdy juz będą gotowe wyjąc na talerz i wymieszać z jajkami .:) Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

Sambarina 13 października 2009Zgłoś do usunięcia
ja z tego kompletnie nic nie rozumiem... przepis niedokładny i niepokrywajacy się z nazwą. Chaos!0 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 20 września 2009Zgłoś do usunięcia
Nic nie rozumiem z tego przepisu.0 Kto głosował? | Odpowiedz

kaska333 21 marca 2009Zgłoś do usunięcia
niedobre to jak fiks!!!! !!!!!! !!!!! !!!!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!0 Kto głosował? | Odpowiedz