Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mięso wołowe z sosem"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4201
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416591
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4201
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416591
Składniki
Mięso posmaruj masłem i olejem. Ułóż na mocno rozgrzanej patelni (powinno skwierczeć!), smaż po 3 minuty z każdej strony. Oprósz solą i pieprzem. Patelnię wstaw do piekarnika, piecz 15 minut w 180°C. Odstaw na 10 minut.
Sos: utrzyj, przypraw. Sos podaj do steków.
Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 5 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie