Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze na przyjęcie bądź zwykły rodzinny obiad
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Skrzydełka umyć, włożyć do wysmarowanego olejem żaroodpornego naczynia, posypać solą i wstawić do rozgrzanego do 150'' piekarnika na 30 min. Sos: Obrać i rozgnieść 5-6 ząbków czosnku, wrzucić do miseczki, dodając kolejno miód, sok z cytryny, dokładnie wymieszać, na końcu wlać 3 łyżki oliwy. Po 30 min pałki wyjąć z piekarnika i każde skrzydełko zanużyć w sosie. Ponownie wsadzić do piekarnika, zalać resztą sosu i piec ok 20-30 min