Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 38
Składniki
1. Dość drobno pokroić kapustę 2. Pokroić drobno koperek i wrzucić wszystko do garnka 3. Dodać przyprawy i gotować około 20 minut 4. Z mąki i masła przygotować zasmażkę. 5. Dodać zasmażkę do garnka, wymieszać i gotować do miękkości.