Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Składniki
1. Dość drobno pokroić kapustę 2. Pokroić drobno koperek i wrzucić wszystko do garnka 3. Dodać przyprawy i gotować około 20 minut 4. Z mąki i masła przygotować zasmażkę. 5. Dodać zasmażkę do garnka, wymieszać i gotować do miękkości.