Do góry

Dania główne Przepis na:

Młoda kapusta

Młoda kapusta

Autor:

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 160

Dodano:

Odsłon: 8922

To co najlepsza w młodych warzywach

Składniki

  • Kapusta biała młoda 1 szt
  • Liść laurowy 2 szt
  • Koperek 1 pęczek
  • Woda 1 litr
  • Sól 0,75-1 łyżeczka
  • pieprz mielony - do smaku
  • Masło 1 łyżka
  • mąka pszenna Typ 500 1-1,5 łyżki
3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Młoda kapusta

Przygotowanie

  1. 1. Dość drobno pokroić kapustę
    2. Pokroić drobno koperek i wrzucić wszystko do garnka
    3. Dodać przyprawy i gotować około 20 minut
    4. Z mąki i masła przygotować zasmażkę.
    5. Dodać zasmażkę do garnka, wymieszać i gotować do miękkości.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń