Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy "mielone" zawsze musi być podane tak samo? Nie musi. Pyszne mufinki z mięsa mielonego to doskonały pomysł na obiad lub kolację. Wygląda ciekawie i apetycznie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 758
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Do miski wrzucamy mięso, przyprawiamyi po kolei dokładnie mieszamy ze wszystkimi składnikami
Formę na mufinki smarujemy masłem przekładamy do niej masę mięsną. Pieczemy w 160 stopniach przez około 40 minut.
Ziemniaki gotujemy na miękkorobimy z nich puree dodając masło i mleko.
Mufinki wykładamy z formy, dekorujemy puree z ziemniaków i obkładamy ulubioną surówką (np. kapustą, surówką, buraczkami itp.)