Do góry

Dania główne Przepis na:

Mus z buraków na krakersach

Mus z buraków na krakersach

Autor:

Przepisów i artykułów: 1545 Ocena: 13232

Dodano:

Odsłon: 4

Wypróbowany przepis na "Mus z buraków na krakersach"

Składniki

  • 2 duże upieczone lub ugotowane bu raki
  • 1 łyżeczka chrzanu
  • 2 łyżki zmielonego twarogu
  • sól
  • krakersy
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Mus z buraków na krakersach

Przygotowanie

  1. Buraki obierz ze skóry, rozdrobnij blenderem na gładki mus. Dodaj chrzan, twaróg, wymieszaj.

  2. Dopraw do smaku solą. Podawaj na krakersach.

  3. 10 minut

  4. Porcja: 40 kilokalorii

    Źródło: Świat i Ludzie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń