Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pyszne, lekkie danie.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 833
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 101
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9229
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 833
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 101
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9229
Składniki
Pokrojoną na drobne kawałki pierś podsmażamy na niewielkiej ilości oleju (ok. 15-20 minut). Pod koniec smażenia dodajemy przyprawy.
Sos czosnkowy: Drobno pokrojone lub przeciśnięte ząbki czosnku mieszamy z majonezem, jogurtem, ketchupem. Można dodać trochę soli i pieprzu do smaku.
Na każdym naleśniku kładziemy: liść sałaty, kilka kawałków piersi, 2-3 cząstki pomidora, posypujemy prażoną cebulką i polewamy sosem czosnkowym. Zawijamy. Smacznego!!!