Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda nie dopisuje, dziś dzień wolny od pracy a w głowie pustka co tu upichcić. Postawiłam na przepis, który dostałam od mojej mamy. Oszukane gołąbki są niezwykle proste w wykonaniu, a smakują wyśmienicie. Można je podawać zarówno z sosem pomidorowym jak i pieczarkowym.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5046
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30978
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3664
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5046
Składniki
Wszystko razem wymieszać, obtoczyć w bułce tartej.
Usmażyć jak mielone, dosyć mocno przypiekając.
Ułożyć gołąbki w dużym garnku, zalać rosołkiem ( 1 kostka na 1- 1,5 litra wody) . Dusić przez około 50-60 minut. Wyjąć gołąbki na talerz, podawać z ulubionym sosem.