Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda nie dopisuje, dziś dzień wolny od pracy a w głowie pustka co tu upichcić. Postawiłam na przepis, który dostałam od mojej mamy. Oszukane gołąbki są niezwykle proste w wykonaniu, a smakują wyśmienicie. Można je podawać zarówno z sosem pomidorowym jak i pieczarkowym.
Wszystko razem wymieszać, obtoczyć w bułce tartej.
Usmażyć jak mielone, dosyć mocno przypiekając.
Ułożyć gołąbki w dużym garnku, zalać rosołkiem ( 1 kostka na 1- 1,5 litra wody) . Dusić przez około 50-60 minut. Wyjąć gołąbki na talerz, podawać z ulubionym sosem.
Pyszne domowe gołąbki z ryżem zapraszam po przepis
Odsłon: 1158
Pyszne i mięciutkie bułeczki z jabłkami prażonymi własnej roboty posypane chr...
Odsłon: 4418
Gotuję już kilkanaście lat. Gotowałem już rzeczy dziwne i niezwykłe, a także...
Odsłon: 243677
Pyszne i mięciutkie bułeczki z jabłkami prażonymi własnej roboty posypane chr...
Odsłon: 4418
Gotuję już kilkanaście lat. Gotowałem już rzeczy dziwne i niezwykłe, a także...
Odsłon: 243677
Składniki
Wszystko razem wymieszać, obtoczyć w bułce tartej.
Usmażyć jak mielone, dosyć mocno przypiekając.
Ułożyć gołąbki w dużym garnku, zalać rosołkiem ( 1 kostka na 1- 1,5 litra wody) . Dusić przez około 50-60 minut. Wyjąć gołąbki na talerz, podawać z ulubionym sosem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Bryzol
Dania główne
Chłopski garnek z kiełbasą i ziemniakami
Dania główne
Tarta ze szparagami
Dania główne
Lasagne z pieczarkami
Bryzol
Obowiązkowa pozycja na stołówkach pracowniczych i barach w czasach PRLu
Odsłon: 110
Chłopski garnek z kiełbasą i ziemniakami
Pyszny i pożywny obiad ze składników, które zazwyczaj znajdziemy w każdej lod...
Odsłon: 93