Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pogoda nie dopisuje, dziś dzień wolny od pracy a w głowie pustka co tu upichcić. Postawiłam na przepis, który dostałam od mojej mamy. Oszukane gołąbki są niezwykle proste w wykonaniu, a smakują wyśmienicie. Można je podawać zarówno z sosem pomidorowym jak i pieczarkowym.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1590
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 702
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 284
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1590
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 702
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 689
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 284
Składniki
Wszystko razem wymieszać, obtoczyć w bułce tartej.
Usmażyć jak mielone, dosyć mocno przypiekając.
Ułożyć gołąbki w dużym garnku, zalać rosołkiem ( 1 kostka na 1- 1,5 litra wody) . Dusić przez około 50-60 minut. Wyjąć gołąbki na talerz, podawać z ulubionym sosem.