Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3593
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3593
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 128
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 859
Składniki
Kapustę zszatkować jak na bigos bardzo cienko lub przepuścić przez maszynkę.Wsypać dwie duże łyżki soli i wymieszać.Po okol godz ja kapusta zmniejszy objętość dodać mięso.Wszystko razem wymieszać,dodać pieprz,paprykę ostra w proszku.Formować zgrabne kotleciki i obtaczać w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju na zloty kolor.
Do średniego garnka wlać sześć szklanek wody ,dodać kostkę rosołową i przecier pomidorowy,Kotlety przełożyć do garnka zalać sosem i zagotować.Smacznego)