Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2695
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7611
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2695
Składniki
Kapustę zszatkować jak na bigos bardzo cienko lub przepuścić przez maszynkę.Wsypać dwie duże łyżki soli i wymieszać.Po okol godz ja kapusta zmniejszy objętość dodać mięso.Wszystko razem wymieszać,dodać pieprz,paprykę ostra w proszku.Formować zgrabne kotleciki i obtaczać w bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju na zloty kolor.
Do średniego garnka wlać sześć szklanek wody ,dodać kostkę rosołową i przecier pomidorowy,Kotlety przełożyć do garnka zalać sosem i zagotować.Smacznego)