Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja rodzina to uwielbia:-)
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 61
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 291
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1616
Zaznaczam,że nie jest to klasyczna wersja zapiekanki rybnej, jaką znam z Angl...
Odsłon: 61
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 291
Polecam Wam dzisiaj brukselkę w innym wydaniu niż robiłam ostatnio. Wyszła py...
Odsłon: 1616
Składniki
Flety z pangi posypać pieprzem i solą.Na rozgrzanej patelni podsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Przygotować sos:wlać śmietane do miseczki,wycisnąć czosnek,dodać musztarde i wymieszać.Całość polać przygotowanym sosem dodać zioła prowansalskie ,sół i pieprz do smaku. Posypać startym serem.Zapiekać około 20 min. w piekarniku o temperaturze 200*C