Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
moja rodzina to uwielbia:-)
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 42
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 31
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 47
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 99
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 231
Mają niesamowity smak i aromat. Lubię takie pierniczki bez żadnych dodatków w...
Odsłon: 42
Ten zakwas Cię zachwyci, zakwas który nie pleśnieje i jest przepyszny. Polecam
Odsłon: 31
To jedne z moich najbardziej lubianych ciasteczek pieczonych w okresie świąt....
Odsłon: 47
Kompot świąteczny można kochać lub nienawidzić - ja zdecydowanie należę do te...
Odsłon: 99
Pyszna wędlina na świątecznym stole. Wędlinę można przygotować wcześniej, gal...
Odsłon: 231
Składniki
Flety z pangi posypać pieprzem i solą.Na rozgrzanej patelni podsmażyć z obydwu stron.Przełożyć do żaroodpornego naczynia. Przygotować sos:wlać śmietane do miseczki,wycisnąć czosnek,dodać musztarde i wymieszać.Całość polać przygotowanym sosem dodać zioła prowansalskie ,sół i pieprz do smaku. Posypać startym serem.Zapiekać około 20 min. w piekarniku o temperaturze 200*C