Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panga z warzywami"
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7673
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2839
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7673
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2839
Składniki
Filety dokładnie oczyść z ości, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Następnie pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Na patelni zrumień rybę z obu stron, odłóż w ciepłe miejsce.
Cebulę obierz, pokrój w piórka i podsmaż chwilę na oleju po smażeniu ryb. Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo. Duś chwilę wszystko razem, włóż rybę i całość podgrzej.Źródło: Na żywo