Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Panga z warzywami"
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5661
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 950
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35294
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 104
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5661
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 950
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 246
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 35294
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 104
Składniki
Filety dokładnie oczyść z ości, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Następnie pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Na patelni zrumień rybę z obu stron, odłóż w ciepłe miejsce.
Cebulę obierz, pokrój w piórka i podsmaż chwilę na oleju po smażeniu ryb. Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo. Duś chwilę wszystko razem, włóż rybę i całość podgrzej.Źródło: Na żywo