Do góry

Dania główne Przepis na:

Panga z warzywami

Panga z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 1757 Ocena: 14907

Dodano:

Odsłon: 1

Wypróbowany przepis na "Panga z warzywami"

Składniki

  • 80 dag ryby np. pangi
  • 2 łyżki mąki
  • cebula l przecier pomidorowy
  • 40 dag warzywnego leczo
  • olej
  • sól
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Panga z warzywami

Przygotowanie

  1. Filety dokładnie oczyść z ości, umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Następnie pokrój na porcje, posól i oprósz mąką. Na patelni zrumień rybę z obu stron, odłóż w ciepłe miejsce.

  2. Cebulę obierz, pokrój w piórka i podsmaż chwilę na oleju po smażeniu ryb. Dodaj przecier pomidorowy oraz leczo. Duś chwilę wszystko razem, włóż rybę i całość podgrzej.

    Źródło: Na żywo

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń