Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Paszteciki z ogórkami"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 251
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25194
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 251
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1334
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25194
Składniki
Ogórki obierz, pokrój i wydrąż pestki. Każdy kawałek obwiąż zblanszowanymi łodyżkami szczypiorku.
Migdały wymieszaj z serkiem i solą. Nałóż do wgłębień w ogórkach. Wierzch udekoruj kawiorem.
Na maśle klarowanym podsmaż posiekane pieczarki z porem. Dopraw solą i pieprzem. Następnie dodaj pokrojoną mozzarellę.
Z ciasta wytnij kwadraty. Nałóż po łyżce farszu, złóż jak koperty i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 10 minut. Podawaj z ogórkami.
Czas: 45 min. 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV