Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Paszteciki z ogórkami"
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 161
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15540
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 167
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Takie danie można podawać z ryżem lub kaszą. Jest proste i szybkie do przygot...
Odsłon: 161
Propozycja na przekąskę lub danie główne, które można podać z frytkami lub ry...
Odsłon: 15540
Omlet to sposób na pyszne i sycące śniadanie, które doda nam energii na cały...
Odsłon: 167
Pieczona marchewka i pasternak to część tzw. roast dinner w Anglii, który skł...
Odsłon: 114
Składniki
Ogórki obierz, pokrój i wydrąż pestki. Każdy kawałek obwiąż zblanszowanymi łodyżkami szczypiorku.
Migdały wymieszaj z serkiem i solą. Nałóż do wgłębień w ogórkach. Wierzch udekoruj kawiorem.
Na maśle klarowanym podsmaż posiekane pieczarki z porem. Dopraw solą i pieprzem. Następnie dodaj pokrojoną mozzarellę.
Z ciasta wytnij kwadraty. Nałóż po łyżce farszu, złóż jak koperty i posmaruj roztrzepanym jajkiem.
Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz 10 minut. Podawaj z ogórkami.
Czas: 45 min. 1 porcja = 280 kcal.Źródło: Kurier TV