Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 335
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2319
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4407
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1354
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 335
Składniki
Do mięsa włóż namoczone bułki, posiekaną cebulę, starty na tarce surowy ziemniak, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę posmaruj oliwą, wyłóż pergaminem. Papier posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso, a do środka włóż ugotowane jajka. Całość dokładnie zlep.
Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180° C przez godzinę.Źródło: Na żywo