Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczeń rzymska"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Składniki
Do mięsa włóż namoczone bułki, posiekaną cebulę, starty na tarce surowy ziemniak, jajka i przyprawy. Dokładnie wymieszaj.
Wysoką brytfannę posmaruj oliwą, wyłóż pergaminem. Papier posmaruj oliwą i posyp bułką tartą. Przełóż mięso, a do środka włóż ugotowane jajka. Całość dokładnie zlep.
Piecz w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180° C przez godzinę.Źródło: Na żywo