Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i proste w przygotowaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 883
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5476
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8664
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17766
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 883
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5476
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8664
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17766
Składniki
udka umyć,posypać przyprawami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym polanym oliwą.obłożyć jarzynami.
pomarańcze obrać i pokroić na kawałki, obłożyć udka.
włożyć naczynie żaroodporne do rękawa do pieczenie i piec aż udka będą miękkie.
wyjąć naczynie z rękawa i jeszcze piec dotąd aż udka się zarumieniąc polewając od czasu do czasu wytworzonym sosem.
podawać z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego !!!!!!!!!!!