Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie i proste w przygotowaniu.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
udka umyć,posypać przyprawami, ułożyć w naczyniu żaroodpornym polanym oliwą.obłożyć jarzynami.
pomarańcze obrać i pokroić na kawałki, obłożyć udka.
włożyć naczynie żaroodporne do rękawa do pieczenie i piec aż udka będą miękkie.
wyjąć naczynie z rękawa i jeszcze piec dotąd aż udka się zarumieniąc polewając od czasu do czasu wytworzonym sosem.
podawać z ziemniaczkami lub ryżem. Smacznego !!!!!!!!!!!