Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Składniki
ROZTOPIĆ SMALEC NA NIM PODSMAŻYĆ KIELBASE POKROJONĄ W TALARKI LUB PÓŁTALARKI I CEBULE POKROJONĄ. ZIEMNIAKI POKROIĆ W TALARKI DODAC DO PODSMAZONEJ KIEŁBASY. WYMIESZAĆ DODAC WSZYSTKIE PRZYPRAWY WEDLUG UZNANIA CZY SIE CHCE PIKANTNE CZY MNIEJ. PRZYKRYC OD CZASU DO CZASU MIESZAJĄC PO OK. PÓŁ GODZINIE DODAC POKROJONE W TALARKI JAJKO NA TWARDO POMIESZAC W RAZIE CZEGO DOPRAWIC JAK ZIIEMNIAKI BEDA MIĘKKIE WYŁĄCZYĆ GAZ POSYPAĆ SEREM PRZYKRYC POCZEKAĆ AŻ SIE ROZTOPI I GOTOWE. SMACZNEGO