Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pieczony indyk"
Rolada z piersi indyka pieczona z dużą ilością warzyw - obiad fitness! Ponadt...
Odsłon: 12027
nie miałam pomysłu na obiad, przy którym nie trzeba by było się narobić :) ku...
Odsłon: 14809
Przepis na warstwowy deser przygotowany na bazie śmietanki oraz serka mascarp...
Odsłon: 309
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 142
Szybkie i smaczne koreczki śledziowe z papryką , idealne na różne okazje i św...
Odsłon: 553
Przepis na warstwowy deser przygotowany na bazie śmietanki oraz serka mascarp...
Odsłon: 309
Wszędzie można znaleźć pełno przepisów na wielkanocne babeczki, nie ma co się...
Odsłon: 142
Szybkie i smaczne koreczki śledziowe z papryką , idealne na różne okazje i św...
Odsłon: 553
Składniki
Indyka umyj, natrzyj przyprawami i miodem. Odstaw do lodówki na trzy godziny.
Jabłka umyj, przekrój na ćwiartki. Cebulę pokrój. Do wnętrza indyka włóż jabłka, cebulę, natkę, morele i posiekane oregano.
Indyka włóż do brytfanny, na wierzchu ułóż kawałki masła i plastry boczku. Piecz przez 45 minut w 210°C, podlej szklanką wody zmniejsz temperaturę do 190°C i piecz trzy godziny. Pod koniec dodaj kilka jabłek, zdejmij boczek.
CZAS: około 4 godzinŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Dania główne
Dania główne
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Dania główne
Pinsa, kuzynka pizzy
Dania główne
Zapiekanka z kapusty i mięsa
Dania główne
Biała kiełbaska w boczku i kapuście
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem,...
Odsłon: 38
Pinsa, kuzynka pizzy
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 44