Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 58
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 183
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 82
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 63
Składniki
Z mąki wody soli masła robimy ciasto!!!
farsz: mięso mielimy przez maszynkę cebule kroimy grubo i przesamzamy na patelni oraz mielimy do mięsa cebulę i marchewkę i przyprawy jezeli mięso jest zbyt suche wlewamy bulion w którym mięso sie gotowało farsz dokładnie wyrabiamy .nastęwpnie rozgrzewamy patelnie i smazymy przygotowany farsz kiedy ostygn ie zagniatamy pierogi i gotowe mozna polac smazoną cebulkę.