Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5323
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31000
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5323
Składniki
Z mąki wody soli masła robimy ciasto!!!
farsz: mięso mielimy przez maszynkę cebule kroimy grubo i przesamzamy na patelni oraz mielimy do mięsa cebulę i marchewkę i przyprawy jezeli mięso jest zbyt suche wlewamy bulion w którym mięso sie gotowało farsz dokładnie wyrabiamy .nastęwpnie rozgrzewamy patelnie i smazymy przygotowany farsz kiedy ostygn ie zagniatamy pierogi i gotowe mozna polac smazoną cebulkę.