Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4489
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417701
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4489
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417701
Składniki
Z mąki wody soli masła robimy ciasto!!!
farsz: mięso mielimy przez maszynkę cebule kroimy grubo i przesamzamy na patelni oraz mielimy do mięsa cebulę i marchewkę i przyprawy jezeli mięso jest zbyt suche wlewamy bulion w którym mięso sie gotowało farsz dokładnie wyrabiamy .nastęwpnie rozgrzewamy patelnie i smazymy przygotowany farsz kiedy ostygn ie zagniatamy pierogi i gotowe mozna polac smazoną cebulkę.