Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto nieprawdopodobnie puszyste i kleiste:)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 95
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 971
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 40
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 95
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 971
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 40
Składniki
W przesianej mące tortowej i ziemniaczanej zrobić wgłębienie, wlać olej.
Mleko i wodę wymieszać w jednym garnczku i wlać do mąki, dodać sól.
Zagnieść ciasto. Rozwałkować cieniutko i powycinać krążki. Faszerować wszystkim co dobre:)Ja dodalam truskawki plus pol lyzeczki cukru.
Do osolonej i gotujacej sie wody wrzucic gotowe pierogi gotowac przez chwile.Tak gotowe pierogi mozna podawac ze smietanka:)mmm pychotka