Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu danie na codzien i od swieta
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22476
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14757
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4555
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43864
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 583
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 582
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22476
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14757
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4555
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43864
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 583
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 582
Składniki
Piers nakrawamy po srodku ale nie na calej długosci poniewaz bedziemy ja nadziewac.Nadzienie jest banalnie proste.Potrzebujemy bułke tarta (najlepiej z dobrej jakosci swiezego chleba tostowego poniewaz bułka nie moze byc za sucha ani za drobna ).Cebule kroimy w mala kosteczke podsmazamy na masle (dosc duzej ilosci masła poniewaz bedziemy potrzebwali go do zrobienia nadzienia).Bulke i podsmazona a raczej zeszklona cebule i masło mieszamy z ziolami.Mieszamy.Nadziewamy piersi tak aby nic sie wystawało.Nastepnie bierzemy boczek.Sprawa boczku wyglada tak,potrzebne sa dosc długie kawałki aby mozna bylo zawinac w piers.Wiec gotowe piersi zawijamy w boczek posypujemy swiezo zmielonym pieprzem i gruba sola pieczemy w piekarniku na blaszce lub w naczyniu zaroodpornym bez przykrycia w temp.ok 200 stopni az piersi nabiora złotego koloru.Podajemy z ziemniaczkami i gotowanymi warzywami np.marchewka,kalafiorem i brokulem Smacznego