Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2865
Składniki
pierś kroimy przez środek,rozbijamy obie połówki (delikatnie), posypujemy trochę pieprzem i solą i odstawiamy na 10 minut.Cebule i ogórki kroimy w kostkę dodajemy koncentrat i trochę kucharka ,tak do smaku.Kładziemy na jedną część przygotowany farsz i przykrywamy ją tak aby nam nie wypadło nic ze środka i to samo robimy z drugą połówką,a na koniec obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.