Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1593
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 974
Składniki
pierś kroimy przez środek,rozbijamy obie połówki (delikatnie), posypujemy trochę pieprzem i solą i odstawiamy na 10 minut.Cebule i ogórki kroimy w kostkę dodajemy koncentrat i trochę kucharka ,tak do smaku.Kładziemy na jedną część przygotowany farsz i przykrywamy ją tak aby nam nie wypadło nic ze środka i to samo robimy z drugą połówką,a na koniec obtaczamy w jajku i bułce i smażymy na złoty kolor.