Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZYBKIE I ŁATWE W PRZYGOTOWANIU, CHRUPIĄCE PLACKI DLA WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW SERA ŻÓŁTEGO.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Ser żółty zetrzeć na tarce o średnich oczkach, dodać mleko a następnie pozostałe składniki i wymieszać do momentu uzyskania jednolitej masy.
Smażyć placki na rozgrzanym ogniu.
Podawać z mięsem i sosem oraz kwaśną surówką.
Smacznego!