Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pożywne i lekkie - szczyt smakowych doznań
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 843
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 267
Ta potrawa zawsze jest miłym zaskoczeniem dla rodziny. Wszystkim smakuje. Pol...
Odsłon: 843
Podstawę dania stanowi wysokiej jakości polędwica wołowa lub ligawa i mięso w...
Odsłon: 267
Składniki
Polędwiczki opłukać,osuszyć i pokroić na plastry gr. ok. 1,5 cm.
Opruszyć solą,pieprzem i imbirem i odstawić na 30 min. w chłodne miejsce.
Kawałki mięsa opruszyć mąką i usmażyć na rozgrzanym oleju.
Sezam podprażyć na suchej patelni,posypać nim polędwiczki.
Ozdobić listkami oregano
S M A C Z N E G O !