Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pożywne i lekkie - szczyt smakowych doznań
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Polędwiczki opłukać,osuszyć i pokroić na plastry gr. ok. 1,5 cm.
Opruszyć solą,pieprzem i imbirem i odstawić na 30 min. w chłodne miejsce.
Kawałki mięsa opruszyć mąką i usmażyć na rozgrzanym oleju.
Sezam podprażyć na suchej patelni,posypać nim polędwiczki.
Ozdobić listkami oregano
S M A C Z N E G O !