Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste,przepyszne, ekonomiczne
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 688
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4019
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 688
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2052
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4040
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 4019
Składniki
Ryż (wcześniej można namoczyć) wsypać do głębokiego naczynia żaroodpornego, następnie ułożyć wybrane mięsko, a na wierzch pokrojoną w paski cebulę.Odstawić na trochę, a międzyczasie przygotować sos z masła, wody, pieprzu, papryki, ketchupu, cukru i vegety, którym polewamy mięsko.
Całość zapiekamy w piekarniku w temp.180-200st.C ok.1h. Ryż musi być miękki.
Smacznego