Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pulpeciki"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 976
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4598
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1245
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 976
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4598
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1245
Składniki
Brukselkę oczyść, gotuj 10 minut w osolonej wodzie. Odcedź, pokrój w drobną kostkę.
Mielone wymieszaj z jajkiem, posiekaną cebulą, bułką tartą i żółtym serem. Dodaj brukselkę. Dobrze wyrób, przypraw solą i pieprzem. Uformuj kulki. Bulion zagotuj. Włóż pulpety, gotuj 20 minut. Podawaj z sosem pieczarkowym.
Czas przygotowania: 45 min, ilość porcji: 6, cena za porcję: 2,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie