Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 476
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 476
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 191
Składniki
rybę posypujemy przyprawa do ryby i kropimy cytryną
ser ścieramy na tarce i mieszamy z majonezem, musztardą, oraz przyprawami, 1/2 wykładamy na brytfankę
na to kładziemy filety z ryby
następnie pokrojone w grube plastry pomidory, posypujemy je odrobiną soli, pieprzu oraz bazylii
kolejna warstwa masy serowej
pieczemy początkowo 30-40 min pod przykryciem w tem 180 *, pootem bez przykrycia 15-20 min
PYCHA !!!!!