Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Apetycznie wyglądają i super smakują.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1296
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1539
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1296
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1370
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1224
Składniki
Ugotowane ziemniaki przekręć przez maszynkę, a surowe zetrzeć na tarce jak na placki ziemniaczane. Odcisnąć. Ziemniaki łączymy ze sobą, dodać obie mąki, sól. Wyrabiamy ciasto.
Nadzienie: Mięso gorujemy i przepuszczamy przez maszynkę, dodać podsmażoną cebulkę, przyprawić.
Z ciasta odrywamy kawałki , nadziewamy mięsem i formujemy kulki. Pyzy gotujemy w lekko osolonej wodzie- po wypłynięciu gotowac jeszcze 10 minut. Ugotowane pyzy polać smażoną cebulką.