Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna tarta po Angielsku polecam
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 61
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 70
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 61
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 93
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 70
Składniki
Na blat wysypać mąkę dodać sól masło najpierw całość posiekać nozem a następnie dodać żółtko i wodę i zagniatamy aż bedzie ciasto gladkie po upieczeniu chowamy na 1 godz do lodówki.Po schlodzeniu wałkujemy na blacie i przenieść na walku do formy nie trzeba niczym smarować.Na to położyć papier i obciążyć fasolką przed tym nakłuć widelcem ciasto.Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 15 min po tym czasie ściągnąć papier z fasolą i piec jeszcze 5 min.
Rozdzielić na różyczki brokuła i zblanszować go 2 min. Następnie odcedzić,pomidory pokroić w kostkę,ser,jajka wymieszać z jajkami brokuła wyłożyć na podpieczonym spodzie,na to położyć pomidory i ser a następnie wylać jajka z jogurtem piec w 180 stopniach 45 min czekamy ażmasa jajeczna zasiądzie się SMACZNEGO:-):-):-):-)