Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 58
Dodano: 11.10.2008
Odsłon: 934
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
jaja mozna ugotowac wieczorem bedzie latwiej i szybciej na nastepny dzien, kostke rosolowa wrzuc na 1/2 litra wody, lekko zagotuj dodaj listek laurowy, ziele angielskie, 2 zabki roztartego czosnku, do tego dodaj 1 lyzke smietany i posiekany drobno koper, na sam koniec 1 lyzke maki ziemniacznej rozbeltanej w malej ilosci wody, delikatnie zagotuj i dodaj pol lyzeczi masla- sos gotowy.do jaj ugotuj ziemniaczki z czosnkiem , smakuja cudownie,, potlucz je , uformuj lyzka ladne owalne kszalty, uloz na telerzu, jajka pokroj na polowki polej wszystko sosem, podawaj z dowolna surowka taka jaka lubisz- smakuje bosko, zachecam do prostych , szybkich i dobtych dan-polecem
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)