Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7565
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2593
Składniki
Opłucz groszek, umyj i pokrój marchewkę. Miętę opłucz, osusz i posiekaj. W rondelku rozpuść masło, włóż posiekaną dymkę ze szczypiorem, duś 5 min. Dodaj opłukany ryż, wymieszaj. Wlej wino, zagotuj. Gotuj, mieszając, aż odparuje połowa płynu. Uzupełnij bulionem, włóż marchewkę i groszek, duś 4 min. Przypraw sokiem z cytryny.