Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost rozpływa się w ustach!
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 30
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 81
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 104
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 30
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 81
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 104
Składniki
Na dużej patelni lub szerokim, ale nie za głębokim rondlu rozgrzewamy oliwę z masłem. Następnie dodajemy pokrojonego na kawałki łososia i podduszamy. Dodajemy ryż i krótko całość podsmażamy, ciągle mieszając. Stopniowo dolewamy gorący bulion, aż ryż wchłonie płyn i będzie gotowy (ok. 15-20 minut). Pod koniec gotowania dodajemy pokrojony w kostkę wędzony ser i parmezan. Natychmiast podajemy.