Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost rozpływa się w ustach!
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 728
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1626
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1257
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 55
Przepis dnia
Czyli makaron na policzkach wieprzowych - guanciale. Czyli podróż w poszukiwa...
Odsłon: 728
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 1626
Szukasz przepisu na najlepsze kruche rogaliki? Przygotuj je z kruchego ciasta...
Odsłon: 1257
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 55
Składniki
Na dużej patelni lub szerokim, ale nie za głębokim rondlu rozgrzewamy oliwę z masłem. Następnie dodajemy pokrojonego na kawałki łososia i podduszamy. Dodajemy ryż i krótko całość podsmażamy, ciągle mieszając. Stopniowo dolewamy gorący bulion, aż ryż wchłonie płyn i będzie gotowy (ok. 15-20 minut). Pod koniec gotowania dodajemy pokrojony w kostkę wędzony ser i parmezan. Natychmiast podajemy.