Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wprost rozpływa się w ustach!
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5555
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 91
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 5555
Przepis dnia
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 3990
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 109
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 685
Składniki
Na dużej patelni lub szerokim, ale nie za głębokim rondlu rozgrzewamy oliwę z masłem. Następnie dodajemy pokrojonego na kawałki łososia i podduszamy. Dodajemy ryż i krótko całość podsmażamy, ciągle mieszając. Stopniowo dolewamy gorący bulion, aż ryż wchłonie płyn i będzie gotowy (ok. 15-20 minut). Pod koniec gotowania dodajemy pokrojony w kostkę wędzony ser i parmezan. Natychmiast podajemy.