Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z koperkiem bez pieczenia"
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 735
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 735
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1021
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2047
Składniki
Masło utrzyj razem ze śmietaną na gładką masę. Dodaj posiekany drobno koperek oraz kapary, wymieszaj. Odstaw do lodówki, aby masa stężała. Na desce rozłóż folię spożywczą. Na niej poukładaj obok siebie plastry żółtego sera. Na serze umieść plasterki łososia.
Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody. Odstaw do lekkiego stężenia. Na warstwie łososia umieść wyjętą z lodówki masę. Pomagając sobie końcówkami folii, zwiń całość, formując roladę. Usuń folię. Roladę posmaruj żelatyną. Obtocz w natce.
czas ok. 30 min; porcja – 260 kcal, cena 2 złŹródło: Świat kobiety