Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z koperkiem bez pieczenia"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 355
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11142
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3837
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1323
Składniki
Masło utrzyj razem ze śmietaną na gładką masę. Dodaj posiekany drobno koperek oraz kapary, wymieszaj. Odstaw do lodówki, aby masa stężała. Na desce rozłóż folię spożywczą. Na niej poukładaj obok siebie plastry żółtego sera. Na serze umieść plasterki łososia.
Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody. Odstaw do lekkiego stężenia. Na warstwie łososia umieść wyjętą z lodówki masę. Pomagając sobie końcówkami folii, zwiń całość, formując roladę. Usuń folię. Roladę posmaruj żelatyną. Obtocz w natce.
czas ok. 30 min; porcja – 260 kcal, cena 2 złŹródło: Świat kobiety