Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada z koperkiem bez pieczenia"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34127
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113579
Składniki
Masło utrzyj razem ze śmietaną na gładką masę. Dodaj posiekany drobno koperek oraz kapary, wymieszaj. Odstaw do lodówki, aby masa stężała. Na desce rozłóż folię spożywczą. Na niej poukładaj obok siebie plastry żółtego sera. Na serze umieść plasterki łososia.
Żelatynę rozpuść w 3 łyżkach wody. Odstaw do lekkiego stężenia. Na warstwie łososia umieść wyjętą z lodówki masę. Pomagając sobie końcówkami folii, zwiń całość, formując roladę. Usuń folię. Roladę posmaruj żelatyną. Obtocz w natce.
czas ok. 30 min; porcja – 260 kcal, cena 2 złŹródło: Świat kobiety