Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1258
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7940
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1258
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13726
Składniki
schab rozbiłam posmarowałam,przyprawiłam posmarowałam musztardą. Położyłam ser, boczek,szpinak. Zawinęłam wszystko i spięłam wykałaczkami. Podpiekłam na gorącym oleju, jak się zrumieniły dolałam przegotowanej wody.
Następnie dodałam kurki i dusiłam ok 1,5- 2 godziny, uzupełniałam wodą, na końcu dodałam śmietanę i przyprawy, wyszły naprawdę super. Talerze wylizane. Podałam to z ziemniakami z koperkiem i modrą kapustą.