Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada ze szpinakiem i łososiem"
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 206
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 172
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 395
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1860
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 252
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 33
Składniki
Łososia potnij w paski. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. wymieszaj i połącz z posiekanym koperkiem.
Jajka umyj, oddziel białka od żółtek. Białka ubij z solą na sztywną pianę, a żółtka zmiksuj z rozmrożonym i odciśniętym szpinakiem. Połącz .
Na patelni rozgrzej masło. Usmaż cztery omlety. Każdy z nich posmaruj serkiem przyprawionym solą i pieprzem oraz masą łososiową.
Zwiń całość w roladki i wstaw do lodówki. Podawaj pokrojone, przełożone plastrami pomidorów.Źródło: Kurier TV