Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8390
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2920
Polecam.
Odsłon: 1638
Polecam.
Odsłon: 479
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8390
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2920
Polecam.
Odsłon: 1638
Polecam.
Odsłon: 479
Składniki
Rozbijamy plastry schabu,kładziemy salami,żóty ser,zawijamy.
Blanszujemy liście pora i owijamy nimy roladki.
Robimy sos:śmietanę,serek topiony podgrzewamy aż będzie jedna konsystencja,lekko chłodzimy dodajemy żółtko/a,sól pieprz.
Układamy roladki w naczyniu ceramicznym zalewamy sosem i posypujemy tarkowanym żółtym serem.Zapiekamy około 25-30 min.w 170-180 C