Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5068
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30979
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3665
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5068
Składniki
Cebule i jablko obrac,posiekac razem z korniszonami i jajkiem. Polaczyc z majonezem wymieszanym z jogurtem. Dodac posiekany koperek. Doprawic do smaku musztarda,sola i pieprzem.
Mieso oplukac, osaczyc i rozbic tluczkiem. Oproszyc vegeta.Czosnek obrac,rozetrzec z sola. Jajko wymieszac z zoltkami,roztartym czosnkiem i sokiem z cytryny. Na kazdym kotlecie ulozyc plasterek szynki i kawalek sera, zwinac w roladke , boki spiac wykalaczka.
Roladki panierowac kolejno w mace,jajku i bulce tartej. Smazyc na dobrze rozgrzanym tluszczu na zloty kolor. Roladki podawac na goraco. Osobno podac sos.