Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 37
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 535
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2005
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3996
Składniki
Cebule i jablko obrac,posiekac razem z korniszonami i jajkiem. Polaczyc z majonezem wymieszanym z jogurtem. Dodac posiekany koperek. Doprawic do smaku musztarda,sola i pieprzem.
Mieso oplukac, osaczyc i rozbic tluczkiem. Oproszyc vegeta.Czosnek obrac,rozetrzec z sola. Jajko wymieszac z zoltkami,roztartym czosnkiem i sokiem z cytryny. Na kazdym kotlecie ulozyc plasterek szynki i kawalek sera, zwinac w roladke , boki spiac wykalaczka.
Roladki panierowac kolejno w mace,jajku i bulce tartej. Smazyc na dobrze rozgrzanym tluszczu na zloty kolor. Roladki podawac na goraco. Osobno podac sos.