Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 733
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 31
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 17
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 533
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 733
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 31
Składniki
Cebule i jablko obrac,posiekac razem z korniszonami i jajkiem. Polaczyc z majonezem wymieszanym z jogurtem. Dodac posiekany koperek. Doprawic do smaku musztarda,sola i pieprzem.
Mieso oplukac, osaczyc i rozbic tluczkiem. Oproszyc vegeta.Czosnek obrac,rozetrzec z sola. Jajko wymieszac z zoltkami,roztartym czosnkiem i sokiem z cytryny. Na kazdym kotlecie ulozyc plasterek szynki i kawalek sera, zwinac w roladke , boki spiac wykalaczka.
Roladki panierowac kolejno w mace,jajku i bulce tartej. Smazyc na dobrze rozgrzanym tluszczu na zloty kolor. Roladki podawac na goraco. Osobno podac sos.