Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Roladki z warzyw, serka i szynki"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15206
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45738
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 758
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22797
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15206
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4910
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45738
Składniki
Kromki chleba krój wzdłuż bochenka, odkrój skórki. Ogórki i paprykę lub marchewkę pokrój w drobną kostkę, wymieszaj z serkiem topionym i jogurtem. Kromki chleba smaruj masłem, układaj plastry szynki. Smaruj serkiem topionym z warzywami. Całość ciasno i delikatnie zwijaj.
Wierzch roladek smaruj serkiem kanapkowym, posyp makiem, dekoruj natką. Roladki włóż do lodówki na godzinę.
Czas: około 40 minut.Źródło: Dobry Tydzień