Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ryba zapiekana w piekarniku.
Pudding toffi to deser, który zachwyci każdego miłośnika karmelowego smaku. W...
Odsłon: 71
Proste , smaczne danie. Polecam
Odsłon: 420
Każdy chyba słyszał o tym że w niedziele rosół , a w poniedziałek pomidorówka...
Odsłon: 180
Pudding toffi to deser, który zachwyci każdego miłośnika karmelowego smaku. W...
Odsłon: 71
Proste , smaczne danie. Polecam
Odsłon: 420
Każdy chyba słyszał o tym że w niedziele rosół , a w poniedziałek pomidorówka...
Odsłon: 180
Składniki
Na dno naczynia żaroodpornego wlewamy oliwe z oliwek, wkładmy filety, solimy do smaku. Następnie posypujemy czosnkiem i chili (pokrojonymi w drobną kostkę). Dodajemy sok z cytryny i białe wino. Na koniec dodajemy gałązki tymianku i pomidorki przekrojone na pół.
Zapiekamy w piekarniku w temperaturz 220 stopni. Czas pieczenia zależy od rodzaju ryby. Ja zapiekam makrelę 20 -30 min.
Smacznego!