Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sekret tego dania tkwi w smakowitej chrupiącej panierce...
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 332
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 387
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 125
Składniki
Filety rybne natrzeć solą i pieprzem, czosnkiem i posypać natką pietruszki. Z mąki mleka i jajek przygotować ciasto naleśnikowe tak by nie powstały grudki, posolić dodać płatki migdałów i delikatnie wymieszać. Filety rybne obtoczyć dokładnie w cieście, smażyć na gorącym oleju na złoty kolor. Podawać ze świężą sałatą skropioną sokiem z cytryny. Polecam