Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE DANIE NA PIĄTKOWY OBIAD:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113604
Składniki
Filet opłukać, osuszyć i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Polać olejem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
W tym czasie pieczarki oczyścić, opłukać, odsączyć i pokroić.
Cebulę obrać i poszatkować.
Smażyć wraz z pieczarkami na maśle, doprawić solą i pieprzem.
Dusić razem ok 10 minut.
Pieczarki nałożyć na rybę, całość polać śmietaną i posypać tartym serem.
Zapiekać jeszcze 15-20 minut.
Smacznego:)