Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE DANIE NA PIĄTKOWY OBIAD:)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1154
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 230
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1154
Składniki
Filet opłukać, osuszyć i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Polać olejem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
W tym czasie pieczarki oczyścić, opłukać, odsączyć i pokroić.
Cebulę obrać i poszatkować.
Smażyć wraz z pieczarkami na maśle, doprawić solą i pieprzem.
Dusić razem ok 10 minut.
Pieczarki nałożyć na rybę, całość polać śmietaną i posypać tartym serem.
Zapiekać jeszcze 15-20 minut.
Smacznego:)