Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SMACZNE DANIE NA PIĄTKOWY OBIAD:)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2318
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4405
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1348
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 331
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2318
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4405
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1348
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 331
Składniki
Filet opłukać, osuszyć i ułożyć w żaroodpornym naczyniu.
Polać olejem i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez 15-20 minut.
W tym czasie pieczarki oczyścić, opłukać, odsączyć i pokroić.
Cebulę obrać i poszatkować.
Smażyć wraz z pieczarkami na maśle, doprawić solą i pieprzem.
Dusić razem ok 10 minut.
Pieczarki nałożyć na rybę, całość polać śmietaną i posypać tartym serem.
Zapiekać jeszcze 15-20 minut.
Smacznego:)