Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nieskomplikowane danie.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 301
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 705
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 26
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 301
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 705
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 719
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 26
Składniki
Marchewkę oraz pora kroimy w plasterki,pieczarki w ćwiartki.Wszystkie warzywa podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez 10 minut,następnie dodajemy boczek, po chwili ryż i groszek.Dokładnie mieszamy,po czym stopniowo podlewamy bulionem,aż do miękkości ryżu.