Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i nieskomplikowane danie.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1328
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 244
Składniki
Marchewkę oraz pora kroimy w plasterki,pieczarki w ćwiartki.Wszystkie warzywa podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez 10 minut,następnie dodajemy boczek, po chwili ryż i groszek.Dokładnie mieszamy,po czym stopniowo podlewamy bulionem,aż do miękkości ryżu.